Debattmøte med Abid Raja og Carl I. Hagen

Opplev to av norges mest profilerte politikere, Abid Q. Raja og Carl I.Hagen, i en het debatt om innvandring og integrering i Trondheim! Møt opp på Olavs Pub ved Nova Kino kl. 17.30 mandag 6. desember, debatten er gratis og åpen for alle.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Abid Q. Raja

Foto: Venstre

Abid Q. Raja (V) og Carl I. Hagen (Frp) representerer to ytterpunkter i norsk politikk med tanke på hva som bør gjøres for å få en bedre integreringspolitikk i Trondheim og i resten av Norge, og de vil derfor gi helt ulike perspektiv på temaet, noe som kan være et godt grunnlag for en tydelig debatt.
Raja har over lang tid markert seg som en engasjert debattant innenfor dette temaet, noe som i fjor blant annet førte til at han i vår fikk Fritt Ords prisfor å ha skapt arenaer for dialogmøter med temaer som er viktige i det offentlige ordskiftet. Carl I. Hagen har de siste årene holdt seg litt unna den politiske debatten, men er nå aktuell på nytt som ordførerkandidat i Oslo.

De to politikerne har også helt ulike synspunkt på innvandring; er innvandring en belasting for samfunnet som bør begrenses, eller kan innvandring sees på som en nødvendig ressurs?

Disse temaene vil debatteres 6. desember, og da får du også muligheten til å kjøpe Abid Rajas bok, “Dialog”, som tar opp intergrering og minoritetsproblematikk i Norge. Les mer om Dialog her. Bøkene koster kr. 300 og du kan få dem signert av Raja.

STED: Olavs Pub, NOVA Kino, Trondheim
TID: 17.30-20.00
DATO: 6.desember 2010

Gratis inngang!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**