OPPFORDRING TIL NORD-FRON KOMMUNESTYRE

Nord-Fron Høyre og Nord-Fron Venstre oppfordrer kommunestyret om å stille seg bak en støtteerklæring til lærere og elever ved Vinstra vidaregåande skule som har opplevd rasistiske tilrop og sjikanering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Samtidig gir vi honnør til elevene som tok tak i saken og støttet læreren. Dette er et eksempel fra elevene som også voksne burde ta til etterfølgelse. Mobbing og rasisme kan ikke bekjempes med bare plakater og fine ord. Elevenes handlekraft fortjener honnør fra oss som er politikere.

Nord-Fron kommune kan ikke akseptere at noen — verken på våre egne skoler eller arbeidsplasser for øvrig, blir utsatt for rasisme og mobbing.

Hallgeir Larsen Mikkel Dobloug
Nord-Fron Høyre Nord-Fron venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**