Medlemsvekst i Venstre – og i Rissa Venstre

Venstre passerte i dag fjorårets medlemstall. Drøye to uker før et nytt år har Venstre 8544 medlemmer. – Partiets medlemsvekst gir god grunn til å tro på framtida. Vi arbeider for Norges største politiske revansj, sier leder Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Medlemsvekst i Rissa
Rissa Venstre opplever også medlemsvekst med ca. 20% fra ifjor. Flere får øynene opp for at Venstre har en god politikk, og at liberale løsninger er det Norge trenger for å møte framtidas utfordringer.

Meld deg inn i Norges liberale parti: Bli medlem i Venstre

Noen timer etter katastrofevalget i fjor startet tidenes medlemsvekst for Venstre. I løpet av to døgn fikk Venstre 1000 nye medlemmer, en medlemsvekst på 14 prosent. Til tross for den kraftige veksten i 2009, fortsetter medlemstallet å øke også i 2010.

– Herlig
Venstre passerte i dag fjorårets medlemstall. Det innebærer medlemsvekst for 8. år på rad.

Trine Skei Grande

Foto: Caroline Roka

– Det er rett og slett herlig. Jeg er utrolig glad for at stadig flere ønsker å være medlem hos oss. Voksende medlemstall er veldig viktig for et parti. Det gjør at vi har kandidater til lokalvalget, men også at vi har flere medlemmer som bidrar i valgkampen for Venstre, sier Skei Grande.

Les Aftenposten (7.1.2009): Medlemmene i norske partilag blitt færre og færre. Unntakene er Frp og Venstre.

– Selv om ikke det alltid ser slik ut på meningsmålinger, ser vi at partiet styrker seg mange steder rundt omkring i landet. Mange sier at tiden er omme for de politiske partiene, men jeg tror de tar feil. Folk vil gjerne bidra, men vi må gi dem sjansen til å bidra.

Styrke for Venstre
– Medlemstallet innebærer at vi er i ferd med å skaffe oss en organisatorisk styrke som kan bli utrolig viktig i årene som kommer. Veksten gir god grunn til å tro på framtida. Husk liberalismen er en optimistisk ideologi og vi tror på positiv utvikling, sier Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**