Medlemsvekst åtte år på rad

Venstre har nå passert fjorårets medlemstall. Drøye to uker før et nytt år har Venstre 8544 medlemmer. Venstre opplevde en enorm medlemsvekst i 2009 og opplever at medlemstallet fortsetter å stige også i 2010.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Arnt Gunnar Tønnessen

Foto: Jan Kløvstad

-Dette er en enorm inspirasjon, sier leder Arnt Gunnar Tønnessen i Agder Venstre. -Svært mange av de nyinnmeldte har allerede meldt seg til aktiv innsats for partiet. Dette gir oss en betydelig organisatorisk styrke og vi ser at mange nye ønsker å stille opp for Venstre ved lokalvalget i 2011.
-Gjennom systematisk arbeid skal vi fortsette å bygge Venstre, som et slagkraftig liberalt parti.

Noen timer etter det dårlige stortingsvalgresultatet i fjor startet tidenes medlemsvekst for Venstre. I løpet av to døgn fikk Venstre 1000 nye medlemmer, en medlemsvekst på 14 prosent. Innmeldingene fortsatte utover hele høsten. I tillegg til den kraftige veksten i 2009, har medlemstallet fortsatt å øke også i 2010.

Dette innebærer medlemsvekst for 8. år på rad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**