Jan Gunnar Halvorsen har kjøpt tilbake aksjemajoriteten i Bosvik as

På et fellesmøte informerte Jan Gunnar Halvorsen de ansatte om at han har kjøpt tilbake 60 % av aksjene i Bosvik AS og således har overtatt kontrollen over selskapet. Jan Gunnar Halvorsen vil forøvrig tiltre i jobben som arbeidende styreformann første arbeidsdag i 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Risør Venstre var tidligere ute med nyheten om at Jan Gunnar Halvorsen var på veg tilbake til Bosvik AS og nå stadfester Jan Gunnar Halvorsen at det var tilfelle.

Jeg kan bekrefte at jeg har kjøpt meg opp til å eie 60 % av aksjene og har i tillegg aksjonæravtale med Bryn Skaugen på deres aksjer, som utgjør 30 %. Dermed har vi i realiteten kontroll over 90 % av aksjene i Bosvik AS sier Jan Gunnar Halvorsen i en kommentar til Risør Venstre.

Aksjeoppkjøpet skjedde 13. desember og oppkjøpet ble godkjent av styret mandag 20.desember sier Halvorsen som sammen med Bryn Skaugen nå går inn med 3 mill i friske penger til selskapet i en aksjeemisjon, for å sikre nødvendig egenkapital.

Jeg begynner å jobbe i Bosvik AS første arbeidsdagen i 2011 og da som arbeidende styreformann sier Jan Gunnar Halvorsen, som legger til at jobben med å sette seg inn i selskapets status og utforme ny kurs for det tradisjonsrike selskapet blir både utfordrende og spennende.

Risør Venstre ønsker Jan Gunnar Halvorsen, alle ansatte og aksjonærene ved Bosvik AS lykke til med arbeidet for å sikre videre drift ved den tradisjonsrike bedriften.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**