Ny dagsrekord på Risør Venstres hjemmeside tirsdag

Dagen etter Risør Venstres nominasjonsmøtet på Risør Hotel opplevde partiet ny rekord i antall dagsbesøkende på den etterhvert svært så populære hjemmeside www.risor.www.venstre.no Det viser at lokalpolitikk engasjerer mange både i og utenfor Risørs grenser, ja så stor var interessen at flere ringte og spurte om resultatet før listen ble lagt ut å nettet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Maria Aspesæter ble Risør Venstres 2. kandidat ved høstens kommunevalg

Maria Aspesæter ble Risør Venstres 2. kandidat ved høstens kommunevalg
Foto: Jan Einar Henriksen

Det er svært bra med politisk engasjement, og det er jo ekstra hyggelig at et nominasjonsmøte for Risør Venstre skaper så stor nysgjerrigheten at flere ikke klarer å vente til resultatet blir kunngjort her på Venstres hjemmeside sier leder i Risør Venstre i en kommentar.

Nå håper lokallagslederen at enda flere melder seg på som kandidater til Risør Venstres valgliste for 2011 og fyller ut de “hull” som er lagt inn på listen. Risør Venstre ber de som kunne tenke seg å delta om å ta kontakt snarest mulig.

For Risør Venstre er det hyggelig at hele bystyregruppen inklusive de tre første varamedlemmene tar gjenvalg. Det gir listen nødvendig stabilitet og erfaring som kan overføres til de nye listekandidatene, som på sin side igjen kan tilføre dagens politikere mye ny kompetanse og entusiasme. At halvparten av kandidatene er helt nye navn politisk og viser at Risør Venstre har en sunn utvikling og en politikk som appelerer til alle aldersgrupper. Andel av kvinner kunne med fordel ha vært større og lokallagslederen retter derfor en spesiell henstilling til kvinner i ulik alder om å melde seg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**