Fakkeltog for Marie Amelie

Unge Venstre med Katrine Hald i spissen tromlet sammen til fakkeltor for å vise sin støtte til Marie Amelies løslatelse og videre kamp for å få bli i Norge.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Marie Amelie som ble kåret til årets nordmann 2010 av Ny Tid ble i natt arrestert kl.22.50. Unge Venstre og Rødt i Kristiansand holdt apell på torvet og det samlet seg 30-40 mennesker som gikk i fakkeltog for å vise sin støtte.

Fakkeltog for Marie Amelie

Foto: Solveig Nilsen

Se også artikkel i Fvn “Tente faklene for Maria Amalie“.

Det har kommet sterke reaksjoner på arrestasjonen av Marie Amelie. Venstre sentralt har også kommet med en uttalelse i saken og mener dette er et eksempel på en tilhardnet og stadig mer umenneskelig innvandringspolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**