God januarmåling gir Vestfold Venstre plass på Tinget

Dagens Næringsliv presenterer i dag sin januarmåling fra Sentio, og basert på hva resultatet av denne målingen ville Venstre fått en gruppe på 10 representanter på Stortinget. Med 6,3 % oppslutning ville Vestfold Venstre vært på plass på Tinget etter mer enn 40 års fravær.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

DN og Sentios januarmåling 2011

Foto: www.pollofpolls.no

Nettstedet www.pollofpolls.no har foretatt en mandatprognose basert på at målingen hadde blitt valgresultatet. Da ville Inga Marte Thorkildsen fra Sosialistisk Venstreparti måttet byttet plass med vår egen Kåre Pettersen.

Kåre Pettersen, som i går ble valgt til førstekandidat på fylkestingslisten, er strålende fornøyd med et slikt resultat.

— Jeg tror dette viser at Venstres sosialliberale politikk med fokus på enkeltmennesket, er noe folk vet å anerkjenne, når vi ser hvor firkantet og klønete dagens regjering opptrer i behandlingen av de papirløse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**