Medlemsvekst i Nord-Trøndelag

Venstre i Nord-Trøndelag hadde også i 2010 en økning i antallet betalende medlemmer. 461 medlemmer betalte kontingenten i 2010. Dette er en fremgang på tre i forhold til året før.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Caroline Roka

Venstre nasjonalt passerte i desember 2010 medlemstallet for året før. – Partiets medlemsvekst gir god grunn til å tro på framtida. Vi arbeider for Norges største politiske revansj, sier leder Trine Skei Grande. Noen timer etter katastrofevalget 2009 startet tidenes medlemsvekst for Venstre. I løpet av to døgn fikk Venstre 1000 nye medlemmer, en medlemsvekst på 14 prosent. Til tross for den kraftige veksten i 2009, fortsetter medlemstallet å øke også i 2010.

Bare Venstre og Frp øker

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Venstre i Nord-Trøndelag har hatt en jevn tilvekst av medlemmer de siste 8 årene. Lavest antall medlemmer var i 2002 med 375 betalende medlemmer. Det er imidlertid ikke mange partier som kan glede seg over økende medlemstall, ifølge Aftenposten er det kun Venstre og Frp som har vekst. Til tross for et dårlig valgresultat i 2009, og til tross for at vi ikke har hatt den samme økningen i meningsmålingene, så er altså Venstre et av få partier som får økt oppslutning i antall medlemmer. – Medlemmene våre er avgjørende for at vi skal ha organisatorisk styrke framover, for at vi skal gjøre gode valg og ikke minst for at vi skal være robuste på tross av nedturer i ny og ne, så i et langsiktig perspektiv er gode medlemstall viktigere enn gode meningsmålinger, sier fylkesleder Andre N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**