JULIE ANDERSLAND

Gruppeleder og nestleder i Komité for miljø og byutvikling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Andersland 5

Foto: Mathias Fischer

Julie Andersland (36) er født i Bergen og oppvokst på Hop/Nesttun. Etter noen år i Oslo og London har hun flyttet tilbake til gamle trakter med mann og to små barn. Hun har hovedfag i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen med studieopphold i Tsjekkia og Skottland. Julie har sin yrkesbakgrunn fra Storebrand hvor hun begynte som konserntrainee, og var senioranalytiker for bærekraftige investeringer frem til hun ble heltidspolitiker.

Tidligere har hun hatt en rekke verv i Unge Venstre, blant annet sentralstyremedlem og leder av Bergen Unge Venstre. Hun satt også som bydelsstyremedlem i Bergenhus bydelsstyre da bydelsstyrene ble opprettet i 1999, og satt i bystyret som gruppeleder for Venstre 2003 – 04.

Julie er gruppeleder for Venstres bystyregruppe og nestleder i Komité for miljø og byutvikling.

Tlf. 55 56 52 37
E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**