Fortsatt ikke noe svar i skolesaken

For en stund tilbake skrev jeg innlegg der jeg savnet blant svar fra flertallet i nå avgåtte bydelstyret for hvorfor de stemte imot uttalsene min angående angående å utsette behandlingen av skolebruksplanen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Dette var et forslag jeg kom med etter å ha sett sett tallene Helge Farestveit la frem som viste hvordan skolesituasjonen egentlig var her på Laksevåg. Sydvesten har også hatt et sterk fokus i denne saken som viste at Laksevåg lå nærmere 200 millioner etter når det gjaldt oppussingsmidler. Jeg var klar over at tallene var fæle, men hadde ikke i min villeste fantasi forestilt meg noe slikt som dette. Hvis dette er Laksevåg tør jeg ikke å tenke på hvordan situasjonen er i de andre bydelene.

Trond W. Tveiten

Foto: Ukjent

Jeg håpet også at noen i byrådet ville klargjøre situasjonen og forklare oss det som for meg virker er tilfelle, nemlig at tall har blitt holdt unna i prosessen. Hvorfor vil ingen svare her, hva er dere redde for? Syntes dere at dere at det er riktig at Laksevåg og de andre bydelene blir holdt for narr?

KRF har drevet en aktiv skrytekampanje for arbeidet sitt. Selv når kritikken har kommet meget klart frem så ser det ikke ut til å rykke ved oppfattingen deres at de har gjort et perfekt og demokratisk arbeid der alle har blitt hørt. Men når de reellee tallene ikke liggerpå bordet for alle under prosessen, kan man da si at skolebyråd Filip Rygg har gjort jobben sin og vært ærlig ovenfor borgerne i denne byen?

Jeg beskylder ikke dette byrådet for alene være ansvarlig i dette spørsmålet, men jeg kan trygt si at de ikke gjør på langt nær nok.

Jeg ønsker nå noe svar for de ansvarlige bør være klar over en ting. Jeg kommer ikke til å la denne saken ligge, men stille dette spørsmålet igjen og igjen til jeg får et svar. KRF bør og skolebyråd Filip Rygg bør glede seg til et spennende valgår.

Trond Wathne Tveiten
8 plass Venstres liste 2011

INNLEGGET STO PÅ TRYKK I SYDVESTEN 8. MARS

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**