Venstre øker til 5,4 % i marsmåling

Venstre øker med 0,3 % og ender med 5,4 % på Aftenpostens kommunevalgbarometer for mars. Høyre og Ap kniver om å være størst og vi registrerer at Venstre er i positiv vekst på komunenivå og det lover bra foran høstens kommunevalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Venstre ønsker seg flere unge politikere på listen

Venstre ønsker seg flere unge politikere på listen
Foto: Jan Einar Henriksen

Det er svært gledelig å registrere at Venstre har økende vekst på kommunenivå og det lover godt foran høstens valg. Når Agderposten i sin lokale måling også viser at Venstre er i solid vekst i peridoen november 2010 til mars 2011 er det svært oppløftende. Med 50 % vekst i flere kommuner/områder og en dobling i Arendal blir det spennende å se hvilken representasjon Venstre vil få i Fylkestinget og i de ulike kommunene på Agder sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen, og minner leserne om at det fremdeles er mulig å bli med på Risør Venstres valgliste til høsten.

Det nytter ikke å sitte å vente på en henvendelse om du vil være med i den politiske debatten omkring Risørs fremtid. Vi trenger person som vil gjøre en forskjell og ikke minst personer som vil ta initiativ for å nå sine og Venstres mål – derfor TA SELV KONTAKT.

Du kan melde deg inn i Venstre her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**