Bommen på Sjølyst flyttes

Takket være Ullern Venstre flyttes nå bommen på Sjølyst i Karenlyst Allé. Den nye plasseringen for bommen blir lenger inn i Karenslyst allé, på høyde med McDonald’s, opp mot der gaten går under jernbanelinjen. På den måten vil befolkningen på Bygdøy og Frogner kunne handle på Sjølyst uten å passere bommen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Denn flyttingen betyr mye for nærllingslivet som har siden bommen ble satt opp opplevd stor nedgang i omsetningen. Selv om Liv Wiborg i Ullern Venstre er fornøyd med avgjørelsen, er hun likevel oppgitt over at byrådene har brukt i underkant av ett år på å ta avgjørselsen.
— Dette har ført til omsetningen til ulike næringsdrivende på Sjølyst har sunket betraktelig, sier hun.
Hun understreker at området nå går en fin tid i møte.
— Nå ser vi frem til mer liv på Sjølyst. Det er viktig at det også er folk her utenom kontortidene, avslutter hun.

Saken skal behandles i bystyret i mars.

Les hele artikkelen i her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**