La barna bli

Vi ble i julen vekket til nyheten om barn forlatt til seg selv, mens en mor reiste utenlands. Slike nyheter skaper uhygge og de fleste lurer på hvordan det er mulig for noen å behandle barn slik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Samtidig er dette dessverre helt vanlig når det er staten som gjør vurderingene. Arbeiderpartiet og SV i regjering har de siste årene totalt tilsidesatt barns behov for foreldres og familiers muligheter til å være familie.

I sak etter sak blir det utrykt at en far eller en mor ‘greit’ kan ivareta barnas beste på langdistanse fra Kosovo, Etiopia, Ghana eller Russland. Selv om barna er her i Norge. Selv om barna har levd sitt hele liv i dette landet og dermed har helt naturlig lovlig opphold.

Hvordan kan vi la oss ryste av en mor som forlot sine barn, når vi holder oss med en regjering som i sin iver etter å være ‘hard i klypa’ glemmer både ungene og foreldrene?

Jeg har et lite 2011 ønske til SV og Arbeiderpartiet. La en familie få lov å være familie. Gi opphold til barn og de barna trenger mest: mor og far!

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**