Magdalena F. Lindtvedt topper en spenstig Venstre-liste

Nominasjonsmøtet i Lardal Venstre kunne presentere en liste med personer som virkelig ønsker å bidra med noe i Lardal. Det er på mange måter en spenstig liste med god blanding av nye og kjente Venstre-navn, hvor flere av de nye er aktive i lokalmiljøet gjennom arbeid i andre organisasjoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Magdalena F. Lindtvedt

Magdalena F. Lindtvedt

Listen toppes av nåværende kommunestyrerepresentant; Magdalena F. Lindtvedt som sammen med Hege Melby er kumulert på de to øverste plassene.

På plassene deretter følger Terry Gabo, Ingeborg Skaug, Hanna Omholt, Geir Fuglår, Eva Benedikte Ward, Wenche Marie Wiik Homme, Sjur Gabriel Hasselgård, Ragnhild Sødem Skaug og Thorleif Kristian Lie.

-Vi i Venstre ønsker å bidra til et åpent samfunn med reelt demokrati, sier Magdalena F. Lindtvedt i intervju med Østlands-Posten. Det er alt for mye som blir styrt fra regjeringen. Vi trenger mer lokalt selvstyre, avslutter Magdalena.

Venstre har i dag 1 plass i kommunestyret, men tror 2 plasser i det nye kommunestyre kan være innen rekkevidde og del av en en drøm som går i oppfyllelse.

Fullstendig liste med fødselsår og adresser kan du finne her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**