Historisk listestilling i Vestfold

For første gang på mange tiår går det mot listestilling for Venstre i samtlige Vestfoldkommuner ved høstens valg. For fire år siden manglet bare Svelvik og Hof. Etter at Svelvik har mobilisert i de siste ukene, ble det gjort en dugnadsinnsats for å få til liste også i Hof.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Mandag 21.3 ble det holdt et møte på Eidsfoss med Odd Einar Dørum. Det ble laget en trykksak til Hofs innbyggere og annonsert i lokalavisen i tillegg til redaksjonell omtale. På starten av forrige uke manglet bare et par navn på liste, og det ble tatt initiativ til å mobilisere med stand og informasjon i Hof sist lørdag.

 På plass i Hof fra v.: Monica H. Hagen, Kim Hjardar og Jan-Gunnar Tunstrøm

På plass i Hof fra v.: Monica H. Hagen, Kim Hjardar og Jan-Gunnar Tunstrøm
Foto: Kåre Pettersen

Utenfor Varesenteret i Hof stilte Kim Hjardar og Jan-Gunnar Tunstrøm fra Hof. Med seg fra Vestfold Venstre hadde de med seg Monica Hofer Hagen og Kåre Pettersen. Etter et par timer i Hof sentrum tok de turen til Eidsfoss.

Og responsen fra Hofs innbyggere denne lørdagen var positiv og ga Hof Venstre de nødvendige navnene til å kunne sette sammen liste til høstens valg.

Med det ser det ut til at velgerne i Vestfold for første gang på mange tiår vil kunne få mulighet til å stemme Venstre ved alle kommunevalgene i fylket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**