Velkommen til landsmøte i Trondheim 1. til 3. april

Trondheim Venstre og Sør-Trøndelag Venstre har ansvaret for det sosiale programmet på fredag- og lørdag kveld. Bente Kjøsnes, sammen med landsmøtegruppa, har laget et program på fredag og lørdag kveld som vi håper skal begeistre landsmøtedeltakerne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Fredag kveld går turen opp til Lian restaurant der vi skal få servert trøndersk tradisjonsmat og plukkmat med godt drikke til.
Inge Johnsen som driver Lian Restaurant er svært opptatt av å ta vare på trønderske mattradisjoner, og han arrangerer «Kokarkjerringdag» hvert år der han inviterer kokarkjerringer fra hele Trøndelag til å lage tradisjonsmat sammen med restaurantens kokker.
Inge vil også fortelle om sine planer for et «matmuseum» som handler om å bygge et senter som bevarer, utvikler og tilgjengeliggjør den norske matkulturen gjennom et regionalt engasjement og en regional forankring.
Turen tilbake til byen om kvelden blir med trikken.

Kulturskolen i Trondheim er landets eldste og feirer 100 års jubileum i år, og vi vil få høre flere elever ved skolen under landsmøtet.

Lørdag kveld blir det festmiddag på landsmøtehotellet Rica Nidelven som er kjent for den gode maten, og som flere år har fått utmerkelsen Landets beste hotellfrokost. Gled dere!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**