Video: Se Graham Watsons tale til landsmøtet

EU-parlamentsmedlem for Liberal Democrats, Graham Watson, talte fredag for Venstres landsmøte. Tema: “Liberalism in an international perspective”. Watson er tidligere leder for Liberaldemokratene i Europaparlamentet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Watson til Venstres landsmøte 2011:
– Det er en ære å snakke med dere i dag. Det er lenge siden jeg snakket med dere på en Unge Venstre-konferanse for mer enn 30 år siden. Vi drakk dyrt øl til langt på natt. Jeg innrømmer at jeg ikke har vært i Norge siden da, og da jeg fikk Trines invitasjon til dette landsmøtet lurte jeg på: Hvorfor akkurat meg, innledet Graham Watson.

Graham Watson var den første britiske liberaldemokrat innvalgt i Europaparlamentet. Han trakk seg som leder av liberaldemokratene i parlamentet etter EU-valget i 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**