Stiller liste for første gang siden 1937

Det nystarta lokallaget i Våler klarte målet om ei rein Venstre-liste med halvparten menn og kvinner, bokstavelig talt i tolvte time.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Våler Venstre var i diskusjoner og kontakt med aktuelle listekandidater helt til siste slutt. Interessen for lista var stor både underveis i arbeidet, og ikke minst i dagene etter offentliggjøringen av listene.

Man er enige om et nøkternt ambisjonsnivå, men planlegger å drive aktiv valgkamp. Noe av det første som skjer, vil være en åpen invitasjon til alle interesserte om å være med på å utforme den lokale Venstrepolitikken i Våler.

Lista er ukumulert, men toppes av Ole Frode Mikkelsgård fulgt av Arild Lande og Eli Grønholt Dybdahl. På de neste plassene følger Arne Myklebust, Marielle Wigaard, Solveig Bråten, Karin Alice Mikkelsgård og Morten Wenstad.

Her er nyheten om Venstre-lista i Våler slik den ble presentert av Østlendingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**