Unngå overganger

– Hvis flere passasjerer enn i dag må foreta en overgang for å gjøre unna en arbeidsreise er dette en kraftig forringelse av kollektivtilbudet og det oppfordrer jeg SKYSS på det sterkeste til å unngå, sier Venstres 2.-kandidat til fylkestinget Alf Helge Greaker som er bekymret for at SKYSS skal forringe tilbudet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Alf Helge m/logo

Foto: Tor Blaha

– Lær av feiltakelsene i Bergen Sør da man fjernet direkterutene. Det er godt dokumentert at passasjerer til og med er villige til lengre reisetid og dyrere billetter bare man unngår overganger.
For eksempel har passasjerer i en undersøkelse fra Akershus svart at man er villige å betale 10,- for å unngå 5 minutter venting på overgang, og det sier mye om hvor viktig dette er, avslutter Greaker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**