Terje Strøm

Terje Strøm er også en av Risør Venstres nye listekandidater ved kommunevalget 2011, hvor du finner ham på 17. plass. Terje er født i Hønefoss i 1939. Befalskolen i Kristiansand brakte han til Sørlandet hvor han ble gift i Risør og har en datter i Risør og en i Hønefoss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Terje Strøm er en av Risør Venstres nye listekandidater ved komunevalget 2011

Terje Strøm er en av Risør Venstres nye listekandidater ved komunevalget 2011
Foto: Venstre

Terje Strøm flyttet til Risør som pensjonist i 2001. Maskiningeniør fra NTH med doktorgrad i "Papirteknologi". Fartstid fra NTH og fra 1969 ulike lederoppgaver innen drift, produktutvikling og kundetjeneste ved Norske Skogs fabrikk, Follum, i Hønefoss.

Terje har hatt sans for Venstre, og luktet litt på politikken ved Det Liberale Folkepartiet da det ble dannet i 1972.

Fritidsinteressene har vært seiling og båtliv og friluftsliv helst til fjells. I Risør ble han engasjert i Lions og for tiden er han leder i "Risør Malerklubb".

Terjes hovedfokus foran valget er kunst og kultur. Selv sier Terje at han også fikk en ball i fanget på siste partimøte da han etterlyste utredningen om Folkehøgskole i Risør. Etter kontakt med Michelle Estnault og Thomas Pettersen fikk han en fyldig utredning om "Skagerrak Folkehøgskole". Terje synes prosjektet er interessant, og mener det er ønskelig at kommunepolitikere i Risør støtter opp om saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**