447 kandidater til valg for Venstre i fylket

En foreløpig opptelling viser at 447 kandidater stiller på Venstres kommunevalglister i Nord-Trøndelag ved kommunevalget i 2011. I tillegg kommer 41 kandidater på valglisten ved fylkestingsvalget.Venstre er det tredje største partiet i fylket i forhold til rene Venstrelister ved kommunevalget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Stem Venstre!

Foto: Venstre

Kandidatene fordeler seg på rene Venstrelister i Meråker, Stjørdal, Frosta, Leksvik, Levanger, Verdal, Inderøy, Verran, Steinkjer, Namdalseid, Snåsa, Grong, Lierne, Høylandet, Overhalla, Namsos, Flatanger, Nærøy, Vikna og Leka.

Venstre er det tredje største partiet i fylket i forhold til rene valglister ved kommunevalget, viser en oversikt fra Trønderavisa.

-Dette er den beste listestillingsprosessen i Nord-Trøndelag siden tidlig på 1980-tallet, sier fylkesleder Andre N. Skjelstad. På landsplan stiller Venstre med 312 rene lister, mens tallet i Nord-Trøndelag er 20 rene lister, i tillegg kommer 2 felleslister med andre partier.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**