1. maitale på Kvam

Nord Fron Venstres ordførerkandidat Mikkel Dobloug holder første maitale klokken 12.00 på Kvam ved Sinclair vertshus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Venstres lokallag i Nord Fron vil holde stand med kaffe og vafler og håper at mange tar turen innom og slår av en prat. Venstre ønsker innspill til saker som er viktige for inbyggerne i Kvam, og saker som folk i Kvam ønsker at Venstre skal jobbe med i komunestyret.

Mikkel Dobloug vil tale klokken 12.00 på balkongen ved Vertshuset.

-Venstre er ikke som mange tror imot fagbevegelsen, Venstre har gått hånd i hånd sammen med fagbevegelsen i mange viktige og riktige saker, men Venstre gikk videre og ønkser også solidaritet og rettigheter for de 600.000 som er uorganiserte og alle de selvstendig næringsdrivende som driver små bedrifter sier Mikkel Dobloug.

Talen vil legges ut på youtube, Vimeo og Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**