Line Granjord Paulsen

Line er også en av Venstres nye listekandidatene, og du finner henne på 9. plass på Risør Venstres valgliste til kommunevalget i 2011. Line Granjord Paulsen er født 14.04.72 i Risør og er også oppvokst her. Ugift og ingen barn, og er utdannet Statsautorisert revisor fra BI og jobber i dag som autorisert regnskapsfører hos Eksakt Regnskap AS.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Line Granjord Paulsen er Risør Venstres 9. kandidat ved høstens kommunevalg

Line Granjord Paulsen er Risør Venstres 9. kandidat ved høstens kommunevalg

Line Granjord Paulsen flytte tilbake til Risør fra Oslo desember 2009. Jobbet 11 år hos Nitschke AS som revisormedarbeider.

Lines interesser er seiling, amerikansk kakepynting og synging. Er for tiden kasserer i Risør Seilforening. Interesseområder innefor politikken er kultur og eldre omsorg. Line ønsker å få etablert en lindrende avdeling til sykehjemmet (Frydenborgsenteret) i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**