Dagens Stange Venstre-kandidat: Ida Kippersund Bringslid

19 år, student.Bor i Ottestad, studerer ved Høyskolen i Lillehammer. Jeg synes at Venstre har mange gode grunnverdier. Partiet står for menneskevennlighet, er opptatt av miljø og har mange smarte og logiske løsninger. Partiet er etter min mening mindre egoistisk enn de andre partiene og viser omsorg for svake grupper.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Ida Bringslid Kippersund

Foto: Stange Venstre

Viktigste saker: Venstre står opp for papirløse og flyktninger, som trenger beskyttelse og respekt, det er viktig for meg. Er også opptatt av at barn og unge får et godt kulturtilbud. Et rocke- og teaterverksted ville vært et flott tiltak. Og så er jeg veldig glad i biblioteket som fortjener alle midler de får og litt til!

Trives i Stange: Jeg har vokst opp i Stange, og har hatt hele barndommen og ungdommen min her. Jeg har et forhold til både Stange Kulturskole, Steinerskolen og Stange videregående skole, der jeg gikk på danselinja. Så er det sjarmerende landlig og trivelig her, litt “Hobbsyssel”, og likevel ikke langt fra Oslo og den store verden. Er også glad i mat fra Pizza La Italia.

Tre favoritter: Låta “Clocks” med Coldplay, siameserkatten vår, det søte lille underet, “Mango”, “Sex og singelliv”-kveld med øl, pizza og jentene.

Utfordringen går til: Hedmark Trafikk – enda bedre kollektivtrafikktilbud sørover i kommunen. Stange kommune bør også samarbeide med Hamar om nytt kulturhus.

Roser: Gir gjerne en rose til biblioteket som både gir kakao til trengende og gode tips om bøker, til Steinerskolen og til lærerne på danselinja ved Stange videregående skole.

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**