Dagens Stange Venstre-kandidat: Endre Krogsrud

Jeg har bodd i Stange i 4 år og etter hvert som jeg har sett de mange spennende muligheter og kvaliteter, med unik og vakker natur, kort reise til flyplass og hovedstad og en region på Hedemarken i god driv, så har ønsket om å engasjere seg og bidra økt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Endre Krogsrud

Foto: Stange Venstre

Jeg vokste opp på Løten, har flyttet "hjem fra storbyen" og tror mange kan komme etter til Stange hvis det blir lagt til rette for det.
Jeg er opptatt av personlig frihet og initiativ, verdighet for alle mennesker, bekjempelse av byråkrati og maktmisbruk og vern om natur og ressurser ikke minst i respekt for fremtidige generasjoner. Jeg tror på et liberalt næringsliv med god rammebetingelser for gründere, entreprenører og "stå på" personer i alle deler av privat, offentlig og frivillig virksomhet. Da er det dessverre bare et parti som representerer en helhet for meg og det er Venstre J.
I Stangepolitikken er jeg opptatt av å tilrettelegge for miljøvennlig boligutbygging, utvikle gode skoler med klart definerte resultatmål, tilrettelegging for frivillig arbeid i omsorgssektoren og økte bevilgninger til lag og organisasjoner. Jeg er opptatt av å støtte og utvikle det næringslivet som finnes allerede. Næringsparker bør være spesielt tilrettelagt for og støtte bedrifter i Stange som vil bygge nytt og vokse. Videre kan tur stier både for folk, hester og sykler utvikles videre for nye muligheter innenfor turisme og reiseliv.
Et uttrykk som brukes i markedsføringen av Stange og som oppsummerer veldig fint hvorfor jeg fant hjem igjen til Hedmarken er uttrykket "Der jord møter himmel". Stange og Hedmarken er helt eksepsjonelt vakkert og det skal vi ta vare på og utnytte!
Tre Hedmark favoritter: Valset jordbær med fløte, rådyr sadel med hvitløk og urter fra egen hage, Sigurd Hoel.
Positiv utfordring: Til Stange kommunestyre. Utarbeid en reguleringsplan for Stangebyen som gir et levende sentrum med mye folk og kulturtilbud.
En blomst som takk: Til NSB/Jernbaneverket som har sikret parkering og buss tilbud som er godt for pendlere (bare pass på at det fortsatt blir gratis og med nok plasser!)

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**