Bekymret for barnehagene

Venstre fikk ikke gjennomslag for å sikre støtten til de private barnehagene i Halden. Nå går saken videre til Fylkesmannen. Venstres Tone Skråning er bekymret for hvordan de reduserte bevilgningene fra Ap, SV og KrF vil gå utover kvaliteten på tilbudet i barnehagene i kommunen vår,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Tone Skråning

Foto: Ole Morten Melgård

22 private barnehager i Halden hadde anket avgjørelsen om redusert tilskudd til barnehagene. Venstre og Høyre ønsker å støtte disse barnehagene, men fikk ikke gjennomslag i Hovedutvalg for undervisning og oppvekst.

– Dette går i første omgang utover kvaliteten på tilbudet til barna våre, og kan i andre omgang gå utover den fulle barnehagedekningen i Halden, sier Tone Skråning (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**