Hoves snuoperasjon

Trond Wathne Tveiten kommenterer kulturbyråd Harald Hoves snuoperasjon i graffitisaken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Trond Tveiten

Foto: Tallak Rundholt

Jeg kan ikke annet enn å smile litt over byrådets plutselige 180 graders snuoperasjon når det gjelder grafittivegger. Jeg begynte med saken for noen år siden i Laksevåg bydelstyre, purret flere ganger og spurte om man ikke skule få vegger i bydelene, uten å få svar. I BA 13. mai presenterer Hove saken som noe de har funnet opp selv. Uansett er jeg glad på vegne av grafittikunstnerne og synes det er viktig at dette miljøet endelig blir tatt på alvor.

Trond Wathne Tveiten
8. kandidat for Venstre

Innlegget sto på trykk i BA torsdag 19. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**