Stand med besøk av Abid Raja

Lillehammer Venstre benyttet sjansen under litteraturfestivalen til å snakke med folk i Storgata. Abid Raja viste seg, ikke overraskende, å ha et godt drag på potensielle velgere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Det har vært en fin uke for Venstre på Lillehammer. Kunst og kultur er viktig for Venstre, og under Norsk Litteraturfestival er det stor tetthet av sentrale Venstre-politikere i byen. Trine Skei Grande er glad i festivalen og benytter gjerne anledningen til å treffe lokale Venstre-folk.

– Vi i sentralstyret har stor tro på Venstre i Lillehammer i år, kunne Trine Skei Grande fortelle de lokale kandidatene.

Abid Raja og Terje Rønning

Foto: Terje Kongsrud

Abid Raja var invitert til festivalen blant annet for å debattere framtidsbiblioteket. Han ble også med Lillehammer Venstre for å stå på stand og støtte Terje Rønning som ordførerkandidat. Det var mye folk i byen som ville slå av en prat med både Abid Raja og våre lokale kandidater til kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**