Trine Skei Grande inspirerte på LPN i Bodø

Siste lokalpolitiske nettverksamling i Bodø ble avslutte idag – 40 toppkandidater fra Nordland er klar til valgkamp!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Trine i Bodø

Foto: Carola K. Urvik

Lokalpolitisk nettverk er Venstres skolering for kandidater, folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag, og arrangeres gjennom 4 samlinger i 11 regioner i løpet av 2010 og 2011.
4. samling vår 2011: Klar for valgkamp!
Det siste nettverksmøtet drillet både kandidater og valgkampansvarlige på alt fra politisk retorikk og lokale politiske saker til debatteknikk, mediearbeid og tekniske løsninger.

Venstres leder Trine Skei Grande inspirerte rundt 40 toppkandidater fra hele Nordland. Sammen med informasjons- og organisasjonsrådgiver Thomas Havro Hansen klarte de å begeistre 40 ivrige kandidater som bare ventet på å få siste finpussen for valgkampstart 2011.

Mediakonkurransen ble denne gangen vunnet av Narvik Venstre. De øvrige i finalen var Meløy Venstre og Hadsel Venstre. Dermed fikk Narvik kr 2000 til valgkampstarten.

Nordland Venstres toppkandidat May Valle rundet av og oppsummerte skoleringshelgen med en klar oppfordring til alle kandidater og tillitsvalgte i Nordland til å bruke apparatet og ressursene i Nordland Venstre.
“spør, så hjelper vi til og stiller gjerne på lokale valgkamparrangement!”

All intern informasjon, presentasjoner og notater legges etter møtet ut på Venstres interne nettverk Venstre Pluss. Der er det en egen mappe som heter "Lokalpolitisk nettverk 2011" under mappen "Organisasjon". Ta kontakt med [email protected] om du ikke har tilgang.

Carola Karl Urvik, leder Vefsn Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**