Gjenoppliv Moelva!

Fylkeskommunen har bedt Lillesand kommune om å rydde opp. En gang var Moelva en god sjøørretelv, og den kan fortsatt bli en god fiskeelv om kommunen får på plass et silikatlutanlegg i løpet av sommeren.
Dette er noe både folk i Lillesand, fiskelag og naboer til elva ønsker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Den gamle broa over Moelva

Foto: Signe Idsøe Røed

Ettersom åtte av ti nordmenn bor i by eller på tettsteder, betyr natur i nærmiljøet mye. Å kunne gå hjemmefra og nå grøntområder innen få minutter er en vikitg livskvalitet. Naturen og landskapet danner også et unikt grunnlag for næring og verdiskapning.

Lillesand Venstre mener at vi må ha et øye for det som har varig verdi, samtidig som vi lager langsiktige planer for det som må utvikles. Framtidige generasjoner har rett til ren natur og artsmangfold. Om noen år kan du kanskje handle deg fiskekort til Moelva, slenge deg på sykkelen i kveldinga – og med fiskestanga i hånda spasere ned til en elvekulp. Og er du heldig får du kanskje napp?

Signe Idsøe Røed
Tredjekandidat, Venstre

(Innlegget sto på trykk i Lillesands-Posten 31. mai 2011)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**