Lierdagene

Lierdagene 2011 er vel overstått. Takk til alle som stilte opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Lierdagene 2011 - Tove

Foto: Tove Hofstad

Årets Lierdager bød på litt ymse vær, men sol mye av tiden og mer opphold enn regn. Lier Venstre hadde en flott stand pyntet med markblomster og hvit duk. Tor og Nina bakte boller, og Tove serverte uimotståelige venstre-muffins med logo av melisstrø på grønn marsipanbakgrunn. Boller og muffins hadde en original vri: et lite Venstre-budskap på en lapp inni – det var “lykkekaker”.

Lierdagene 2011 - Tove og Nina

Foto: Tove Hofstad

Takk til de frivillige som stilte opp! Lierdagene er viktige for Venstre, som for alle partiene i Lier. Alle som stoppet ved standen vår vet at vi er med, at vi har planer for Lier og at vi er politikere det går an å snakke med.

Her er flyeren vi delte ut, med valglista og utdrag fra programmet.

Tor Haugen
Leder

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**