Meløy Venstre klar for valgkamp

Venstres leder Trine S. Grande motiverte 40 toppkandidater fra Nordland og finpusset budskapet fram mot høstens valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Trine i Bodø

Foto: Carola K. Urvik

Samlingen ble åpnet med en presentasjonsrunde, og det var morsomt å se at det kommer nye kandidater til hver samling. Kulturinnslag med Geir Tømmerberg (opprinnelig Meløyfjerding) og hans fru, vakte stor begeistring.

Diskusjonene var mangfoldige, stemningen høy og programmet tett når 40 toppkandidater fra hele fylket var samlet i Bodø til siste runde av Lokalpolitisk Nettverk. Fra Meløy deltok Werner Klausen og Mari Ann Bjørkli. Temaet for skoleringshelgen var “Klar for valgkamp”. Venstres leder Trine Skei Grande hadde med seg Thomas H. Hansen fra infoteamet og sammen med noen lokale innledere gjennomførte de et tett program med fokus på Venstres kjernesaker, praktiske råd og tips, medietrening og mye mer — det ble diskutert mye politikk!

Nordland Venstres toppkandidat May Valle rundet av og oppsummerte skoleringshelgen med en klar oppfordring til gode venstrefolk i bygd og by til å bruke apparatet og ressursene i Nordland Venstre – “spør så hjelper vi til og stiller gjerne på lokalevalgkamparrangement!”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**