Verdens miljødag: Naturlos i Kvadraturen

5. juni er verdens miljødag, og tradisjonen tro arrangerer Kristiansand Venstre naturlos. I år inviterer vi deg med til å lære Kvadraturen bedre å kjenne. Bli med oss på byvandring! Fremmøte er ved fontenen på Torvet, kl. 14.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Bli med på en urban gatesleng! Turen går til Posebyen, Markensgate, Fiskebrygga, Østre havn, Murbyen og tilbake til torget. Vi får med oss båd okalhistorie, bakgrunnen for Kvadraturens tilblivelse, bybranner, arkitektur, estetikk og lødige historier. Vi ser også litt på utviklingen inn i framtida. Kvadraturplanen er nå ute til høring.
Byantikvar Helge Sollie blir med og leder turen, sammen med Venstres egen Dag Vige. Vi sees!

Kvadraturen

Foto: Hans Lund

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**