Bevar strandsonen

Aksjonsgruppe for støtte til å forhindre at Hamar sin sentrumsnære strandsone blir utbygget med en dobbeltsporet jernbanetrase og plassert ut i Mjøsa

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Ecologia

Foto: Danilo Prudêncio Silva (Creative Commons)

Bevar strandsonen er opprettet som en interessentgruppe på Facebook. Selvom det er Venstre som har tatt iniativet til å lage denne siden er det IKKE en patipolitisk side. Denne siden er for alle som vil bevare strandsonen i Hamar, uavhengig av politisk parti. Undertegnede er Venstremann derfor kan det muligens oppfattes som en side for Venstre, men igjen, det er det IKKE! Oppfordrer alle til å legge ut linker til artikler/leserinnlegg osv som er relevant til denne saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**