Mener helse- og omsorgsministeren må ta grep

– Dersom statsråden faktisk mener at Oslo universitetssykehus ikke har vist vilje til omstilling må hun som leder ta grep, sier stortingsrepresentant fra Oslo Trine Skei Grande. Hun mener det ikke holder å si at noen har en feil virkelighetsoppfatning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Sykehuskorridor

Foto: © Lucian Coman | Dreamstime.com

Fredag redegjorde helse- og omsorgsministeren om Oslo universitetssykehus i Stortinget. Venstre støttet sammenslåingen av de tre tidligere helseforetakene Aker, Ullevål og Rikshospitalet til Oslo universitetssykehus, men mener situasjonen nå er uholdbar.

– Dersom statsråden faktisk mener at Oslo universitetssykehus ikke har vist vilje til omstilling må hun som leder ta grep, sa Trine Skei Grande fra Stortingets talerstol. Hun mener det ikke holder å si at noen har en feil virkelighetsoppfatning.

Les helseministerens redegjørelse [link#http://stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Publikasjoner/Referater/Stortinget/2010-2011/110610/]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**