Sommerjobb på Stortinget

Sesselja Bigseth vil i sommer har arbeidsplass på Stortinget. Det er Venstres Stortingsgruppe som har ansatt Sesselja.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


— Jeg hadde planlagt en rolig sommer hjemme, men dette var en altfor spennende sjanse til at jeg kunne la den gå fra meg. Det er en sjelden mulighet til å få prøve hvordan det er å jobbe profesjonelt med politiske saker, sier Sesselja.

Stortinget har riktignok ferie denne perioden, men med kommune- og fylkestingvalg bare noen måneder unna vil det likevel være nok av oppgaver å ta fatt på. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til stortingsgruppens informasjonsarbeid, og Sesselja skal blant annet skrive pressemeldinger og innlegg.

Lokale saker inn i rikspolitikken

Trine Skei Grande og Sesselja Bigseth i Vandrehallen på Stortinget

Trine Skei Grande og Sesselja Bigseth i Vandrehallen på Stortinget
Foto: Steinar Haugsvær

Venstres leder Trine Skei Grande sier hun håper Sesselja vil bruke erfaringene fra Nes i arbeidet i Stortingsgruppa.

— I Venstre er vi svært glad for at vi kan rekruttere kompetente lokale kandidater til arbeid i Stortinget. Sesselja vil gjøre en svært viktig jobb for oss når vi nå står foran et lokalvalg. Hun vet hvor skoen trykker lokalt, og vi håper Sesselja kan bidra til å løfte viktige lokale saker inn i rikspolitikken, sier Trine Skei Grande.

Oppvarming til valgkamp
— For meg blir dette en fantastisk måte å gå inn i valgkampen på. Det kommer til å være både lærerikt og motiverende for den videre innsatsen i Nes, sier Sesselja.

Sesselja begynner i jobben mandag og skal være der til 7. august.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**