Kun de borgerliges 4 representanter stilte i HU for oppvekst og omsorg

Møtedeltakelsen var særdeles laber da HU for oppvekst og omsorg gjennomførts sitt møte på rådhuset 15. juni 2011. Representantene fra Arbeiderpartiet (2) og Rødt (1) stilte nemlig ikke opp og det gjorde heller ingen av deres vararepresentanter og dermed var 3 av 7 politikere fraværende.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Kun de fire borgerlige representantene stilte da HU for oppvekst og omsorg hadde møte 15. juni

Kun de fire borgerlige representantene stilte da HU for oppvekst og omsorg hadde møte 15. juni
Foto: Jan Kløvstad

Forholdet ble kommentert da Steinar Gindersen (V) i bystyret fremmet en av hivedutvalgets innstillinger.

Jeg synes det er svært uheldig når så mange valgte politiske representanter melder forfall uten at partiene klarer å stiller med vararepresentanter uttaler varaordfører Jan Einar Henriksen i en kommentar.

Vi har desverre sett samme tendens i bystyret i løpet av denne perioden og under bystyret 22. juni manglet det også et par representanter og det er leit mener Henriksen. Kanskje er det for enkelt å melde forfall til politisk sekretær uten å ha noe ansvar for selv å skaffe vararepresentant? Uansett bør vi se på en ordning hvor det enkelte parti selv tar ansvar for å skaffe vararepresentanter når noen av de faste valgte representantene melder lovlig forfall avslutter Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**