Lanserer egen lokal Venstre-blogg!

Denne høsten skal du velge hvem du mener er best skikket til å representere deg i Lørenskog kommunestyre. Derfor vil vi at du skal bli best mulig kjent med våre toppkandidater Bjørn, Torild og Lisa – og vi har opprettet en blogg til det formålet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Kom og besøk bloggen vår!

Kom og besøk bloggen vår!

Hvert fjerde år stikker lokalpolitikerne hodene sine fram og vil ha innbyggernes tillit til å fortsette i kommunestyret og representere befolkningen i kommunen. Lørenskog Venstre har i perioden som snart er over (2007-2011) hatt 2 representanter i Lørenskog kommunestyre. En av dem er Bjørn Ivar Gran, som ønsker å fortsette med en ny fireårsperiode. I tillegg stiller nykommerne Torild Jørgensen og Lisa Kara Fröyland seg til disposisjon for velgerne. Alle tre er ivrige etter å fortelle velgerne hva de står for – og hvorfor DU bør stemme dem inn på rådhuset til høsten.

Les mer om toppkandidatene i denne artikkelen.

I den nyopprettede bloggen vil du finne blogginnlegg av toppkandidatene, som vil skrive om det som opptar dem der og da. Ta en titt, da vel! Vi er bare så vidt i gang, men framover blir det mer kjøtt på beinet!

Gå inn og sjekk ut bloggen vår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**