Rolf Lindgren

Rolf Lindgren er styremedlem og vår 3. kandidat til kommunevalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Rolf M. B. Lindgren

Foto: ukjent

– Jeg er 44 år, samboer og far til to jenter på 9 og 13 og en gutt på 10. Vi bor på Lierfoss og trives godt i bygda. Jeg er opprinnelig fra Asker men flyttet til kommunen for et år siden.

Jeg er daglig leder for Grendel evidensbasert psykologi, som driver med coaching, personlighetstesting og terapi og som har spredning av kunnskap om psykologi om en hovedverdi. Jeg er også testkoordinator for Mensa Norge.

Tidligere har jeg arbeidet som programmerer, industriforsker og hodejeger. Jeg er utdannet psykolog med grunnfag i informatikk og kunstig intelligens.

Jeg brenner spesielt for helse, næringsliv og skole.
Jeg vil arbeider for at Aurskog-Høland skal være attraktivt å etablere seg i, både for familier og bedrifter. Kommunen har et stort potensiale- Det er viktig at alle kan bidra til at folk ønsker å virke, bo og gjøre sitt beste her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**