Ordførerdebatt 26. august

Venstre kjører åpne politiske debattmøter de siste tre fredager før kommunevalget. Vi starter med ordførerdebatt på Mottaket fredag 26. august 2011 kl 1900 – 2100 med Oddvar Mykland som grillmester. Tema for de de neste fredagene bstemmer vi senere, men vi kan garantere at det blir fart og spenning og garantert trangt om plassen når viktige tema for Risør skal diskuteres i forkant av valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Fredag 26. august kl 1900 - 2100 blir det ordførerdebatt på Mottaket

Fredag 26. august kl 1900 – 2100 blir det ordførerdebatt på Mottaket
Foto: Trond Svenningsen

I tillegg til de tre åpne fremdagsmøtene vil Risør Venstre gjennomføre ulike valgarrangement uten at vi har alle detaljene klare enda.

God tilbakemelding fra åpne debattmøter

Sammen med de øvrige borgerlige partiene har vi kjørt flere åpne debattmøter med tildels svært god deltakelse og engasjement fra publikum. Vi er også svært godt fornøyd med de mange gode tilbakemeldingene vi har fått fra publikum og er spesielt godt fornøyd med resultatet da vi kjørte dialogkafé på vårt siste møte, sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen.

Venstre vil ha Dialogkafé om neste års budsjett
I løpet av neste valgperiode vil derfor Risør Venstre gjennomføre mange åpne møter med dialogkafé i forkant av større saker for å få frem et størst mulig engasjement fra innbyggerne og våre velgere. Jeg tror det blir spesielt spennende å gjennomføre en åpen dialogkafé med innbyggerne om neste års budsjett allerede nå i høst avslutter Jan Einar Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**