Har du sett programmet vårt?

Lørenskog Venstre har store visjoner og planer for kommunen. Ta en titt på programmet, og se hva kandidatene går til valg på!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Programmet gjelder for valgperioden 2011-2015, men flere av planene er langsiktige og tidløse. Lørenskog Venstre har en visjon for Lørenskog, og den stopper ikke om fire år. Vi har lang fartstid med politisk arbeid i kommunestyret og formannskapet og ber velgerne om fornyet støtte til å fortsette dette arbeidet. Lørenskog trenger Venstre for å justere kursen til fordel for et godt lokalmiljø, gode langsiktige avgjørelser for utbygging, tilrettelegging for småbedriftene og et velferdstilbud som omfavner alle.

Programmet til Lørenskog Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**