Stem på Vegard Berget

Vegard Berget står som nr. 27 på Larvik Venstre sin valgliste. Han er 32 år og bor på Tveteneåsen. Hans hjertesaker er nasjonalt personvern og ytringsfrihet og i Larvik er det skolepolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Hvorfor skal folk stemme Venstre?
Jeg vil si at man bør stemme Venstre om man er av den oppfatning at mennesker skal settes foran systemer. At hvert enkelt menneske skal oppfattes som et enkeltmenneske, og ikke som representant for noe annet enn en selv. På godt og vondt.
Samtidig er skolepolitikk, kanskje mer generelt “kunnskapspolitikk”, noe som er viktig for meg. Det er de vi utdanner i dag som er grunnlaget for fremtidens skatteinntekter.

Slik beskriver Vegard Berget seg selv:

Gift, to barn. Glad i historie, litteratur, film og musikk. Elsker fotball, spesielt italiensk fotball. Driver et nettsted om italiensk fotball, calcio.no, og har vært medforfatter på to bøker om det.
Jobber som systemutvikler, men er utdannet innen markedsføring. Studerer for tiden historie på deltid.

Hvordan bør Larvik se ut i 2020?
Da jeg var liten og skrev stil om hvordan ting skulle se ut i år 2000 så spådde jeg sko som kunne fly og taxi til månen. Internett, derimot, tenkte jeg ikke på. Det er vanskelig å vite hva man egentlig ønsker av fremtiden, men en tolerant og interessant by som var et resultat av Venstres politikk fra 2011!
Og alle trafikkproblemene i hele byen var løst, fordi noen endelig fant opp sko som kunne fly.

Du er turistguide for en dag i Larvik, hva ville du viste frem?

Jeg ville vist frem Istrehågan. Mest fordi det tok mange år før jeg selv fant ut at denne perlen eksisterte. Et utrolig interessant sted.

Hvilken film vil du helst se på Bølgen?
Favorittfilmen min er “Den fabelaktige Amelie fra Montmartre".

Våre kandidater
Frem mot valget kommer alle våre kandidater til å bli presentert på hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**