Gjemnes Venstre prioriterer kommuneøkonomien

Gjemnes kommune er en økonomi-versting, som har gått i minus hvert eneste år siden tusenårsskiftet. Å rette opp økonomien er første prioritet for Gjemnes Venstre etter valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Lokalpressen har i flere år fulgt økonomistyringen i Gjemnes med falkeblikk pga mange år med driftsunderskudd og akkumulerende gjeld. Da det kom fram i april 2011 at prognosene for driftsunderskuddet i 2010 som kommunestyret ble forelagt på nyåret senere måtte korrigeres med 50%, svarte Gjemnes Venstre med et leserinnlegg i Tidens Krav som plasserte ansvaret for den manglende økonomistyringen på administrasjonen. Les avisinnlegget her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**