Vantro, sjokk og sorg

Det er med vantro, sjokk og sorg vi sitter mer eller mindre lammet etter den tragiske hendelsen på Utøya og i Oslo. Vi føler sterkt med alle de rammede og deres pårørende.

Møt i fakkeltog på Sam Eydes plass i Arendal søndag kl 1400.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Politikere i alle partier og på alle nivå føler seg spesielt preget av tragedien. Som «voksenpolitikere» har vi oppfordret ungdommen til å engasjere seg politisk. Engasjerte, livskraftige ungdommer er både framtida og nåtida vår. Det føles uvirkelig å være vitne til at deler av framtida vår er revet bort på denne grufulle måten.
Vi skal fortsette å drive politisk virksomhet både i ungdomspartier og moderpartiene. Ikke som om ingenting hadde skjedd, men nettopp fordi noe har skjedd. Vi vil fortsatt ha et åpent, tilgjengelig demokrati, ikke en politistat. Sammen skal vi drive samfunnet Norge og lokalsamfunn rundt i landet, i respekt for hverandre og i dyp respekt for de som omkom fordi de tok del i vårt demokrati.

Møt i fakkeltog på Sam Eydes plass i Arendal søndag kl 1400.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**