Kondolerer

Vår dypeste medfølelse går til de som er rammet av tragedien på Utøya og i Oslo. I en slik situasjon er det viktig å opprettholde felles møtesteder hvor vi kan ta vare på hverandre. Hamar og Ottestad har mistet to av sine dyrebare gutter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Vår, tulipaner

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Lørdag, 23. juli var det markering for guttene og tragedien utenfor Hamar kino.
Mandag 25. juli blir det rose- og fakkeltog fra Hamar kino, kl. 18. Dette blir en del av en markering som foregår over hele landet.
Hensikten med slike terrorhandlinger er å skape frykt og svekke vårt demokratiske samfunn. Mange kaster seg på hatkampanjer, som er med på å skape enda mer frykt. Dette er en tid for medfølelse, varme, samhold og fellesskap, ikke for spredning av hat og frykt. Nå må vi gi hverandre trøst og styrke, og stå sammen i sorgen og fortvilelsen. Vi viser de døde respekt ved å stå opp for menneskeverdet, demokratiet og rettsstaten vår. Ofrene skal ikke ha mistet livet forgjeves.
Valgkampen til Hamar Venstre innstilles inntil videre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**