Forhåndsstemmingen har begynt

Magne Kippersund var en av de første til å stemme i Stange onsdag, kan vi lese i Hamar Arbeiderblad. Til avisa sier han at han synes det er godt å ha unnagjort stemmingen, og tror flere vil følge ham som følge av sommerens tragiske hendelser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Valg

Foto: illustrasjon

I Stange var Magne Kippersund en av 25 personer som avla sin stemme første dag av valget. I går var første mulighet til å levere forhåndsstemme til årets lokalvalg. Fram til 9. september kan det stemmes i alle kommuner, før det ordinære valget holdes 12. september.
En av de første ute var dramalærer Magne Kippersund.

Hamar Arbeiderblad, 11.8.2011: I går var første mulighet til å levere forhåndsstemme til årets lokalvalg. Fram til 9. september kan det stemmes i alle kommuner, før det ordinære valget holdes 12. september.
En av de første ute var dramalærer Magne Kippersund.
– Jeg stemmer tidlig av praktiske årsaker. Det er heller ikke noe tvil om hvem jeg skal stemme på, ettersom jeg står på Venstres valgliste, sier Kippersund.
Han håper flere vil bruke stemmeretten i løpet av valgperioden fram mot valget 12. september.
– Jeg tror en effekt av det som har skjedd i sommer er at flere vil bruke stemmeretten, sier Kippersund, som er dramalærer ved Stange videregående skole.

Lars Vingelsgård i Hamar Arbeiderblad 11.08.2011

Les hele artikkelen her

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**