Nå nærmer høsten seg med stormskritt og valget står for døren

Vi starter aktiviteten I Lindesnes Venstre nå til uka med et medlemstreff på Vigeland. Dette for å bli litt kjent med hverandre og også snakke litt om hva som blir de viktigste sakene i årene som kommer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Det er fortsatt mange ting som gjør politikk i Lindesnes spennende også videre. E 39 har vært en sak i denne perioden og det blir nå i de kommende 4 år viktig å sørge for at veien nå blir videreført helt til Audna, for å skåne Vigeland sentrum.
Økonomien i kommunen blir en jobb å få på fote igjen, men hva er vel livet uten utfordringer?

Anne M og Stein

Foto: Kjell Olsen

Nå på torsdag kommer Anne Margrethe Larsen og Stein Inge Dahn, 1. og 2. kandidat på Venstres Fylkestingliste. De blir sammen med oss den kvelden og vil gi oss gode råd for å gjøre en god valgkamp og deretter et godt valg.

Møt fram (meld dere på) så mange som mulig og vis at det er mye Venstrefolk i Lindesnes kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**