Stem på Jan Villum

Jan Villum står som nr. 3 på Larvik Venstre sin valgliste. Han er 79 år og bor på Langestrand. Hans hjertesaker er skole og arealplan.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Jan Villum

Foto: Line Loholt


Hvorfor skal folk stemme Venstre?

Venstre er det eneste rene sentrumspartiet i en by og et land med relativt små politiske skillelinjer. Venstre har et liberalt grunnsyn med vekt på menneskerettigheter, toleranse og åpenhet for et samfunn i endring.
Venstre hører ikke til blokkene på høyre- og venstresiden i politikken, og partiet egner seg som brobygger for en stabil politisk utvikling og framtid.

Slik beskriver Jan Villum seg selv:
Født og oppvokst i Larvik. Advokat i Larvik 1968-1990. Lagdommer 1990-2005.Har vært leder/formann i Den norske Advokatforening og i Norges Juristforbund. Representant for Venstre og Det nye folkepartiet i Larvik bystyre 1971-1975. Første vara for Larvikslista 2007-2011. Leder av Pensjonistuniversitetet i Larvik fra 2007-.
Gift med Bente i 47 år- 3 voksne sønner og 9 barnebarn.
Sprek for alderen – ivrig morgenspinner på Spenst.

Hvordan bør Larvik se ut i 2020?
Bedre forbindelse mellom Torget og Indre havn. Mer virksomhet i Hammerdalen, på Sanden og i Indre havn.

Du er turistguide for en dag i Larvik, hva ville du viste frem?
Bysenteret i Larvik er lite spennende og lite å vise fram. Jeg ville konsentrert meg om det nye Larvik med Bølgen, Fritzøe brygge, Farris Bad og spennende nye arealer etter transformasjonen i Hammerdalen og på Sanden. Jeg ville dvelt ved historien ved Farriselvas utløp, og lagt inn et besøk til det prektige gamle huset på Tollerodden.
Forøvrig ville jeg lagt vekt på å vise fram Larviks fantastiske og varierte omland. Byen i seg selv er ikke spesiell, men omlandet er det!

Hva vil du helst oppleve på Bølgen?
Gode teaterforestillinger

Våre kandidater
Frem mot valget kommer mange av våre kandidater til å bli presentert på hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**