Video: Paal Christian er vår ordførerkandidat

Paal Christian har tro på at enkeltmennesker kan gjøre en forskjell. Venstre forankrer politikken sin i sentrum og søker gode løsninger både til høyre og venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


– Med dette utgangspunktet mener jeg å ha gode forutsetninger til å lede innbyggerne og bygda videre i den spennende utviklingen vi skal ha fremover. Jeg er engasjert i menneskene og sakene jeg blir involvert i, forplikter meg til oppgavene jeg tar på meg og har innlevelse i andres situasjon. I en del saker er det motstridende interesser i Klæbu, og jeg ser det som veldig viktig å bringe folk sammen i stedet for at man roper fra hver sin skyttergrav.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**